Bel mij terug

FAQ


Wat is SMS analoog?

Sms analoog is een dienst waarmee via een analoge vaste lijn sms berichten verstuurd kunnen worden naar medewerkers of storingsmonteurs. Deze dienst werd door KPN geleverd onder de naam Modem Ingang Dienst. 


Stopt KPN met de Modem Ingang Dienst (verzenden van SMS berichten via een analoge lijn)?

Ja, KPN is per 1 juli met haar Modem Ingang Dienst gestopt en heeft deze dienst overgedragen aan OrcaGroup. Vanaf 1 juli 2014 is een abonnement benodigd om gebruik te maken van deze dienst. Dit is officiëel bekend gemaakt in een persbericht.


Voor wie is SMS analoog bedoeld?

Voor alle organisaties (en particulieren) die apparatuur gebruiken die is aangesloten op een vaste telefoonlijn om sms berichten te versturen.


Wie is OrcaGroup?

OrcaGroup is een bedrijf gespecialiseerd in telecommunicatie oplossingen. Al sinds 1991 worden diverse alarmerings applicaties gebouwd en geleverd of als dienst ter beschikking gesteld. OrcaGroup heeft de beschikking over een geavanceerd multimedia platform waar SMS Analoog een onderdeel van is.


Ik heb geen abonnement bij KPN: heb ik toch een abonnement op SMS Analoog nodig?

U maakt sowieso gebruik van SMS Analoog indien u herinneringsberichten ontvangt van SMS Analoog en/of als de alarmeringsberichten die u per SMS ontvangt 088-7766556 als afzender hebben. Het verzenden van alarmeringsberichten per SMS staat los van de provider van uw (telefoon)abonnement. Om berichten te blijven ontvangen, heeft u een abonnement nodig.
Abonnementen


De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van het verbruik per CLI (het telefoonnummer waar vandaan gebeld wordt) per maand.
Aanmelden ›

Alle bedragen exclusief BTW. De abonnementskosten worden per maand vooraf gefactureerd. De verbruikte sms-jes boven de bundel worden achteraf per maand gefactureerd.


Indien u extra ontvangers wilt toevoegen kunt u zich via deze link hiervoor aanmelden.

De kosten van deze extra functie zijn € 3,- excl. BTW per maand. De extra sms berichten worden via uw huidige abonnement verrekend. Het instellen van deze nieuwe dienst is geheel kosteloos.