Bel mij terug

Nieuw portal voor klanten SMS Analoog


In de vorige nieuwsbrief berichten we al over het nieuwste product van OrcaGroup: SMS Analoog. Inmiddels is het aantal klanten nog verder gegroeid naar bijna 3000, waarmee de positie van OrcaGroup als leverancier van alarmeringsoplossingen nog verder is versterkt!


Grote organisaties als Heineken, Eneco en NXP gebruiken SMS Analoog om technische installaties te monitoren, terwijl veel particulieren de dienst gebruiken voor hun alarmsysteem. Om ervoor te zorgen dat klanten de berichten die zijn verstuurd en ontvangen kunnen inzien, is een speciale klantlogin ontwikkeld.


Sinds 05 november kunnen klanten een account aanmaken waarmee zij factuurgegevens, berichtenvolume en specifieke berichten kunnen bekijken. Voor installatiebedrijven kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn om te registreren of en wanneer een storingsmelding is ontvangen.


Daarnaast kunnen klanten met de login eenvoudig hun berichtenvolume controleren en dit indien gewenst bijsturen. De klantlogin wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan alle klanten van SMS Analoog. 

Abonnementen


De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van het verbruik per CLI (het telefoonnummer waar vandaan gebeld wordt) per maand.
Aanmelden ›

Alle bedragen exclusief BTW. De abonnementskosten worden per maand vooraf gefactureerd. De verbruikte sms-jes boven de bundel worden achteraf per maand gefactureerd.


Indien u extra ontvangers wilt toevoegen kunt u zich via deze link hiervoor aanmelden.

De kosten van deze extra functie zijn € 3,- excl. BTW per maand. De extra sms berichten worden via uw huidige abonnement verrekend. Het instellen van deze nieuwe dienst is geheel kosteloos.