Bel mij terug

Waarom kiezen voor SMS Analoog van OrcaGroup?


Al sinds 1991 heeft OrcaGroup ervaring in notificatie- en alarmeringsoplossingen. De producten van OrcaGroup worden onder andere gebruikt in 112 meldkamers, academische ziekenhuizen en chemische fabrieken. Maandelijks worden honderduizenden alarmering verwerkt via de systemen van OrcaGroup. Vanwege haar kennis en ervaring op het gebieden van alarmering heeft KPN SMS Analoog geselecteerd als vervanging van haar Modem Ingang dienst.


OrcaGroup geeft een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,99%. Daarmee is ons systeem van nog betere kwaliteit dan de oplossing van KPN! Voor betrekkelijk lage bedragen bent u verzekerd van een adequate en bedrijfszekere alarmering.

Hier aanmelden
Abonnementen


De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van het verbruik per CLI (het telefoonnummer waar vandaan gebeld wordt) per maand.
Aanmelden ›

Alle bedragen exclusief BTW. De abonnementskosten worden per maand vooraf gefactureerd. De verbruikte sms-jes boven de bundel worden achteraf per maand gefactureerd.


Indien u extra ontvangers wilt toevoegen kunt u zich via deze link hiervoor aanmelden.

De kosten van deze extra functie zijn € 3,- excl. BTW per maand. De extra sms berichten worden via uw huidige abonnement verrekend. Het instellen van deze nieuwe dienst is geheel kosteloos.